Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij ons

Medewerker Backoffice Orderverwerking (Apeldoorn)DS Groep BV zoekt voor haar vestiging in Apeldoorn een commercieel denkende Backoffice medewerker. Is een administratieve rol, waarin accuratesse en zelfstandigheid belangrijk zijn, jou op het lijf geschreven? En gedij je goed in een organisatie met een informele en nononsens sfeer? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

Wie zijn wij? Even kennismaken….

Wij zijn DS Groep BV en leveren kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we vanuit drie locaties in het land en onze leveringen worden veelal vervoerd door logistiek in eigen beheer. Met iedere vestiging haar eigen expertise, voorraad en persoonlijke benadering onderscheiden we ons als deskundig partner en persoonlijke adviseur voor onze klanten.. Om de kansen bij onze klanten nog verder te benutten en ons bedrijf nog verder te laten groeien, zijn we op zoek naar een backoffice medewerker, die ons commerciële team ondersteunt.

Wat heb jij in huis voor deze functie?
Als een echte administratieve duizendpoot zorg jij ervoor dat onze orderintake keurig op rolletjes loopt. Je verwerkt data en orders, werkt offertes uit, beantwoordt binnenkomende vragen van klanten en geeft ondersteuning aan de accountmanager. De nadruk in deze functie ligt op de orderintake. Kunststof-expert hoef je daarvoor niet direct te zijn, dat leer je vanzelf. Belangrijker is dat je gedreven bent om met ons team mee en in je functie verder te groeien. Omdat je van voor tot en met achter met het verkoopproces bezig bent en dagelijks met andere afdelingen en collega's moet afstemmen, ben je de spin in ons web. Naast communicatief, sociaal en computervaardig ben je dan ook administratief sterk, snel en precies.
Belangrijker dan een bepaalde opleiding vinden wij jouw persoonlijkheid. Als je oprecht geïnteresseerd en enthousiast bent, minimaal MBO werk- en denkniveau hebt, en leergierig bent, dan pas je prima in ons team.

Wat bieden wij jou bij de DS Groep?
Natuurlijk mag je ook iets van ons terugverwachten. Zoals een afwisselende functie in een nuchtere bedrijfscultuur met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te maken. Geen dag zal hetzelfde zijn dankzij onze voorraad van meer dan 3000 verschillende kunststoffen. Je werkt in een klein en hecht team en kunt terugvallen op collega’s zodat je gaandeweg (product)kennis en ervaring opbouwt. Samen met jou kijken we ook graag vooruit. Want wij houden van medewerkers die net als wij zichzelf continue uitdagen en steeds het beste in zichzelf naar boven willen halen.

Geïnteresseerd om in ons team mee te spelen?
Ben jij de Medewerker Backoffice Orderverwerking die wij zoeken, dan komen wij graag met jou in contact! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar pz@ds-groep.nl.
Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Peter Cornelisse, 055 5422755 (s.v.p. geen acquisitie)

Alle vacatures
vacature.jpg