Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

P&O AdviseurBen jij een dynamische en allround P&O adviseur? Ben jij op zoek naar een zelfstandige rol? Draag jij vanuit jouw expertise graag bij aan de professionaliseringsslagen die de organisatie maakt? Gedij je goed in een organisatie met een informele en no-nonsens cultuur? Lees dan verder!


Wie zijn wij? Even kennismaken….

Wij zijn de DS Groep BV en leveren kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met zes dochterbedrijven, verdeeld over 3 locaties in het land (Almere, Apeldoorn en Wijchen) en vervoerd door logistiek in eigen beheer. Met iedere vestiging haar eigen expertise, voorraad en persoonlijke benadering onderscheiden we ons als deskundige, partner en persoonlijke adviseur voor onze klanten.

De P&O afdeling is het afgelopen jaar opgezet en er staat een solide basis. Aan jou de uitdaging om de afdeling, samen met een administratief medewerker P&O, mee te laten groeien met het bedrijf.

Wat ga je doen?

Als P&O Adviseur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor alle P&O gerelateerde werkzaamheden. Je bedient 3 locaties, ongeveer 60 medewerkers en werkt nauw samen met de managers en het MT. Het betreft een volledig zelfstandige adviesrol, waarbij je rapporteert aan de Algemeen directeur.

Als P&O adviseur adviseer en ondersteun je in de volle breedte van het vakgebied. Jouw werkzaamheden zijn dus gevarieerd; denk hierbij aan bijdragen aan wervingsprocessen, voeren van selectiegesprekken, het uitzoeken van arbeidsvoorwaardelijke en arbeidsrechtelijke vragen, het meedenken in performance- en loopbaanvraagstukken en het begeleiden van verzuim. Je daagt leidinggevenden uit om HR-vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en adviseert en coacht hen bij het kiezen van de beste oplossingsrichting. Vanuit jouw expertise lever je een bijdrage aan het verder uitbouwen en professionaliseren van de HR-dienstverlening. Samen met directie worden de accenten in jouw takenpakket bepaald op basis van de actuele en toekomstige thema’s binnen onze organisatie, waarbij een proactieve houding van jou verwacht wordt. Je pakt de regie en neemt initiatief bij de uitvoering van plannen en ideeën.

Verder draag jij de eindverantwoordelijkheid voor het verder vormgeven en implementeren van alle personeel administratieve processen en ondersteun je de administratief medewerker P&O als dat nodig is.


Wie zoeken wij? Wat heb jij in huis voor deze functie?

Je bent een integere, sensitieve en in analytisch opzicht scherpe expert op het gebied van P&O. Door jouw persoonlijkheid en vaardigheden blink je uit als adviseur, sparringpartner en regisseur binnen jouw werkveld. Je bent zelfstandig, onafhankelijk in jouw denken, zorgt voor draagvlak voor jouw plannen en weet anderen mee te krijgen. Je staat stevig in jouw schoenen, neemt graag initiatief en laat je niet snel van de wijs brengen. Je begrijpt de organisatie en kent de issues die er spelen. Omdat je zowel dicht op de dagelijkse operatie zit en tegelijkertijd overstijgend kunt denken, weet je precies welke acties je moet nemen om op het terrein van P&O, samen met het management, de organisatie continu verder te optimaliseren.

Verder:

  • Heb je een relevante opleiding op minimaal hbo niveau afgerond, liefst op het gebied van Personeel en organisatie
  • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring als allround P&O adviseur en liefst in een productieomgeving
  • Heb je kennis van en een duidelijke visie op belangrijke HR thema’s zoals bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid, persoonlijk leiderschap, strategische personeelsplanning
  • Ben je 24 uur per week beschikbaar en flexibel in jouw ureninzet
  • Standplaats is Wijchen of Apeldoorn, waarbij je de bereidheid hebt om indien nodig naar de andere vestigingen te reizen

Wat bieden wij jou bij de DS Groep?

Natuurlijk mag je ook iets van ons terugverwachten. Zoals een afwisselende functie in een nuchtere bedrijfscultuur met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te maken. Je werkt in organisatie met korte lijnen en in nauwe samenwerking met de directie. Samen met jou kijken we graag vooruit, want wij houden van medewerkers, die net als wij, zichzelf continue uitdagen en steeds het beste in zichzelf naar boven willen halen. Met bijvoorbeeld een budget voor ontwikkeling en loopbaanplanning brengen we jou in de toekomst graag verder. Het betreft aanvankelijk een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband.  

Geïnteresseerd om in ons team mee te spelen?
Trots zijn we. Op het fijne gevoel dat mensen krijgen van het toepassen van onze producten. Om mensen te kunnen laten stralen door de vele mogelijkheden van onze veelzijdige kunststoffen. Om nog meer kansen te benutten voor onze klanten. Wil jij met jouw P&O expertise bijdragen aan ons resultaat? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar recruitment@ds-groep.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Alle vacatures
vacature.jpg