Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Commerciële Binnendienst MedewerkerDe DS Groep BV groeit en zoekt voor haar vestiging in Apeldoorn een commerciële binnendienst medewerker met ervaring. Ben je toe aan een tweede stap in jouw carrière als commercieel binnendienst medewerker en heb je affiniteit en ervaring met kunststof? Zoek jij uitdagend werk en werkt jouw enthousiasme voor sales, kunststoffen en onze klanten aanstekelijk? Is een commerciële rol met veel vrijheid, zelfstandigheid en klantcontact jou op het lijf geschreven? Gedij je goed in een relatief kleine, maar sterk groeiende organisatie met een informele en no-nonsens sfeer? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

Lijkt deze werkdag jou uitdagend genoeg?

Een nieuwe werkdag begint en onder het genot van een kopje koffie maak je een praatje met je collega's en spit je alvast de mailbox door. Oh leuk, je ziet dat een van de week door jou uitgewerkte offerte is goedgekeurd. Je zet de order meteen door zodat je collega's aan de slag kunnen en de klant zijn eerste levering snel ontvangt.
Dan gaat de telefoon. Iemand die een prijs opvraagt voor kunststof toepassingen. Vriendelijk, maar vastberaden vraag je door. Hoe lang, breed, hoog en dik, waarvoor gaat het gebruikt worden? En in welke kleur? Betrokken denk je mee en stelt uiteindelijk iets voor wat aan de verwachtingen van de klant voldoet en hij vindt het helemaal geweldig. Je verwerkt de order en overlegt met je collega’s wanneer de order op maat gezaagd en geleverd kan worden. Vervolgens spreek met de klant af wanneer hij de levering mag verwachten. Je legt de telefoon net neer als de deurbel gaat. Een klant komt zijn bestelling afhalen. Je zoekt de producten en papieren bij elkaar en geeft ze netjes mee. Omdat je ziet dat de klant met zijn arm in een mitella loopt, help je 'm een handje. Dat had hij vast niet verwacht, want als jullie klaar zijn, bedankt hij je uitbundig.
Dan heb je het even rustig, maar stilzitten kan je niet! Je ziet dat de mailbox alweer aardig vol zit en je weer verder kunt met het maken van die hele ingewikkelde order voor een grote, zakelijke klant. Het is even nadenken, zoeken en behoorlijk out of the box brainstormen samen met een collega, maar je bent tevreden als je klaar bent. Aan die oplossing had die klant vast nog niet gedacht. Je verheugt je al op zijn gezicht als hij zijn verwachtingen overtroffen ziet. Je kijkt op de klok en ziet dat je werktijd er alweer opzit. Die is omgevlogen met al die veelzijdigheid bij de DS groep!

Wie zijn wij? Even kennismaken….

Wij zijn de DS Groep BV en leveren kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met zes dochterbedrijven, verdeeld over meerdere locaties in het land en vervoerd door logistiek in eigen beheer. Met iedere vestiging haar eigen expertise, voorraad en persoonlijke benadering onderscheiden we ons als deskundige, partner en persoonlijke adviseur voor onze klanten. Wij werken vanuit de klantrelatie en weten daarom precies wat er bij hen speelt. Om de kansen bij onze klanten nog verder te benutten en ons bedrijf nog verder te laten groeien, zijn we op zoek naar meerdere commerciële binnendienst medewerkers.

Ben jij die inspirerende commerciële binnendienst medewerker?

Zie jij overal commerciële kansen en mogelijkheden, voel je mensen haarfijn aan en kun je hier proactief op inspelen? Wil je deel uitmaken van een leuk team dat gericht is op langdurige klantrelaties en sterk aan het groeien is? Ben je klantgericht, flexibel en creatief en ben je naast commercieel en communicatief ook administratief vaardig? Ben je niet bang om de telefoon te pakken en klanten te enthousiasmeren en inspireren met onze veelzijdige oplossingen? Dan heeft de DS Groep een aantrekkelijke uitdaging voor je! Voor onze vestiging in Apeldoorn zoeken we namelijk een commerciële binnendienstmedewerker. Wij groeien…. groei jij met ons mee?

Wat heb jij in huis voor deze functie?

Met jouw productkennis en nieuwsgierigheid zorg jij ervoor dat elke klant de best mogelijke oplossing krijgt. Ervaring met kunststof is een pré, zodat je snel thuis raakt in ons assortiment, oplossingsgericht met de klant mee kunt denken. Ook is het een pluspunt als je in staat bent om teken- en voorbereidend werk voor bewerkingen uit te voeren en ervaring hebt met eenvoudige engineeringstaken en cnc frezen. Voorts stellen jouw verfijnde inlevings- en commercieel onderscheidende vermogens jou in staat om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Omdat je van voor tot achter met het verkoopproces bezig bent en dagelijks met veel afdelingen en collega's moet afstemmen, ben je de spin in ons web. Naast communicatief, sociaal en computervaardig ben je dan ook administratief sterk, snel en accuraat.
Belangrijker dan een bepaalde opleiding vinden wij jouw persoonlijkheid en gerichte werkervaring. Als je oprecht geïnteresseerd en enthousiasmerend op minimaal MBO werk- en denkniveau bent, alsmede ambitieus en leergierig, dan pas je prima in ons team. Gelet op de bezetting op de afdeling gaat onze voorkeur uit naar fulltime beschikbaarheid.

Wat bieden wij jou bij de DS Groep?

Natuurlijk mag je ook iets van ons terugverwachten. Zoals een afwisselende functie in een nuchtere bedrijfscultuur met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te maken. Geen dag zal hetzelfde zijn dankzij onze voorraad van meer dan 3000 verschillende kunststoffen. Je werkt in een klein en hecht team en kunt terugvallen op collega’s zodat je gaandeweg (product)kennis en ervaring opbouwt. Samen met jou kijken we ook graag vooruit. Want wij houden van medewerkers, die net als wij, zichzelf continue uitdagen en steeds het beste in zichzelf naar boven willen halen. Met bijvoorbeeld een budget voor ontwikkeling en loopbaanplanning brengen we jou in de toekomst graag verder.

Geïnteresseerd om in ons team mee te spelen?

Trots zijn we. Op het fijne gevoel dat mensen krijgen van het toepassen van onze producten. Om mensen te kunnen laten stralen door de vele mogelijkheden van onze veelzijdige kunststoffen. Om nog meer kansen te benutten voor onze klanten. Wil jij ook kansen scoren bij onze klanten? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar recruitment@ds-groep.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Alle vacatures
vacature.jpg