Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Backoffice MedewerkerBackoffice Medewerker

De DS Groep BV groeit en zoekt voor haar vestiging in Almere een commercieel denkende Backoffice medewerker. Zoek jij uitdagend werk en werkt jouw enthousiasme voor administratie, kunststoffen en onze klanten aanstekelijk? Is een administratieve rol met veel vrijheid, zelfstandigheid en klantcontact jou op het lijf geschreven? En gedij je goed in een relatief kleine, maar sterk groeiende organisatie met een informele en no-nonsens sfeer? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

Lijkt deze werkdag jou uitdagend genoeg?
Een nieuwe werkdag begint en onder het genot van een kopje koffie maak je een praatje met je collega's en spit je alvast de mailbox door. Oh leuk, je ziet dat er in het weekend flink besteld is. Je zet de order meteen door zodat je collega's aan de slag kunnen en de klanten hun levering snel ontvangen.
Dan gaat de telefoon. Iemand die een prijs opvraagt voor kunststof platen. Vriendelijk, maar vastberaden vraag je door. Hoe lang, breed, hoog en dik mogen ze zijn? Waarvoor gaat het gebruikt worden? En in welke kleur? Betrokken denk je mee en stelt uiteindelijk iets anders voor dan dat de klant bedacht had. Maar hij vindt het helemaal geweldig. Nu is hij goedkoper uit en heeft hij precies hetzelfde resultaat! Je zet de order door zodat er gezaagd kan worden en houdt het proces in de gaten.
Je legt de telefoon net neer als de deurbel gaat. Een klant komt zijn bestelling afhalen. Je zoekt de producten en papieren bij elkaar en geeft ze netjes mee. Omdat je ziet dat de klant slecht ter been is, help je 'm een handje. Dat had hij vast niet verwacht, want als jullie klaar zijn, bedankt hij je uitbundig.
Dan heb je het even rustig. Maar stilzitten kan je niet. Je ziet dat de mailbox alweer aardig vol zit en je weer verder kunt met het verwerken van weborders en andere data. Tussendoor loop je even naar het magazijn om de orderstroom in de gaten te houden en af en toe een chauffeur een handje te helpen. Ook offertes van je collega's van de binnendienst verwerk je snel en nauwkeurig. Je kijkt op de klok en ziet dat je werktijd er alweer opzit. Dat is omgevlogen met al die veelzijdigheid bij de DS groep!    


Wie zijn wij? Even kennismaken….
Wij zijn de DS Groep BV en leveren kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met meerdere dochterbedrijven, verdeeld over meerdere locaties in het land en vervoerd door logistiek in eigen beheer. Met iedere vestiging haar eigen expertise, voorraad en persoonlijke benadering onderscheiden we ons als deskundige, partner en persoonlijke adviseur voor onze klanten. Wij werken vanuit de klantrelatie en weten daarom precies wat er bij hen speelt. Om de kansen bij onze klanten nog verder te benutten en ons bedrijf nog verder te laten groeien, zijn we op zoek naar een Backoffice medewerker met commerciële ambities én inzicht.  

Ben jij die commercieel gedreven Backoffice medewerker?
Ben jij administratief vaardig en goed met klanten en collega's? Vind je het leuk om ons bedrijf eerst beter te leren kennen vanuit een administratieve functie en steeds meer commerciële taken op je te krijgen? Lijkt het je een uitdaging op onze backoffice te starten, maar ook getraind te worden in het dynamische vak van commercie? Dan hebben we dé uitdaging voor jou! Onze backoffice afdeling in ons geheel nieuwe pand in Almere zit te springen om kanjers zoals jou! Dus vind jij dataverwerking, offertes uitwerken, binnenkomende vragen van klanten beantwoorden, chauffeurs helpen en orderstroom bewaken een uitdaging? Heb je bovendien ook nog de nodige ambities om naar een meer commerciële functie toe te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

Wat heb jij in huis voor deze functie?
Als een echte administratieve duizendpoot zorg jij ervoor dat onze backoffice keurig op rolletjes loopt. Je verwerkt data en weborders, werkt offertes uit, beantwoordt binnenkomende vragen van klanten, helpt chauffeurs en bewaakt de orderstroom. Technisch kunstexpert hoef je daarvoor niet direct te zijn, dat leer je vanzelf. Belangrijker is dat je gedreven bent om met ons team mee en in je functie verder te groeien. Omdat je van voor tot en met achter met het verkoopproces bezig bent en dagelijks met veel afdelingen en collega's moet afstemmen, ben je de spin in ons web. Naast communicatief, sociaal en computervaardig ben je dan ook administratief sterk, snel en accuraat.
Belangrijker dan een bepaalde opleiding vinden wij jouw persoonlijkheid. Als je oprecht geïnteresseerd en enthousiasmerend op minimaal MBO werk- en denkniveau alsook en leergierig bent, dan pas je prima in ons team.

Wat bieden wij jou bij de DS Groep?
Natuurlijk mag je ook iets van ons terugverwachten. Zoals een afwisselende functie in een nuchtere bedrijfscultuur met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te maken. Geen dag zal hetzelfde zijn dankzij onze voorraad van meer dan 3000 verschillende kunststoffen. Je werkt in een klein en hecht team en kunt terugvallen op collega’s zodat je gaandeweg (product)kennis en ervaring opbouwt. Samen met jou kijken we ook graag vooruit. Want wij houden van medewerkers die net als wij zichzelf continue uitdagen en steeds het beste in zichzelf naar boven willen halen.

Geïnteresseerd om in ons team mee te spelen?
Trots zijn we. Op het fijne gevoel dat mensen krijgen van het toepassen van onze producten. Om mensen te kunnen laten stralen door de vele mogelijkheden van onze veelzijdige kunststof. Om nog meer kansen te benutten voor onze klanten. Wil jij ook kansen scoren bij onze klanten? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar michael.slokker@ds-groep.nl 

Alle vacatures
vacature.jpg