Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Commerciële Binnendienst MedewerkerDe DS Groep BV groeit en zoekt voor haar webshop in Diemen meerdere commerciële binnendienst medewerkers. Zoek jij uitdagend werk en werkt jouw enthousiasme voor sales, kunststoffen en onze klanten aanstekelijk? Is een commerciële rol met veel vrijheid, zelfstandigheid en klantcontact jou op het lijf geschreven? En gedij je goed in een relatief kleine, maar sterk groeiende organisatie met een informele en no-nonsens sfeer? Dan hebben wij de baan voor jou!

Lijkt deze werkdag jou uitdagend genoeg?
Een nieuwe werkdag begint en je vindt het leuk je collega's weer te zien. Onder het genot van een kopje koffie ga je er eens rustig voor zitten. Welke verrassingen heeft de inbox van de mail vandaag voor je? Je ziet dat een van de week door jou uitgewerkte offerte is goedgekeurd. Fijn! Je zet de order meteen door zodat je collega's aan de slag kunnen en de klant zijn levering snel ontvangt.
Dan gaat de telefoon. Iemand die een prijs opvraagt van kunststof pilaren. Is het een particulier of een zakelijke klant? Vriendelijk vraag je om meer informatie. Hoe lang, breed, hoog en dik mogen ze worden? Waarvoor gaat het gebruikt worden? En in welke kleur? Dan krijg je een idee. Was er niet nog een reststukje over die je de klant voordelig kan aanbieden? En ja hoor, na enig gezoek en navraag in het magazijn vind je de plaat die perfect geschikt is om de pilaren uit te zagen. Je stelt het voor aan de klant en deze is heel blij met hoe betrokken je hebt meegedacht. Je zet de order door zodat er gezaagd kan worden en spreekt met de klant en je collega's van de distributie af wanneer hij deze geleverd krijgt.
Je legt de telefoon net neer als de deurbel gaat. Een klant komt zijn bestelling afhalen. Je zoekt de producten en papieren bij elkaar en geeft ze netjes mee. Omdat je ziet dat de klant al op leeftijd is, help je 'm een handje. Dat had hij vast niet verwacht, want als jullie klaar zijn, bedankt hij je uitbundig.
Dan heb je het even rustig. Maar stilzitten kan je niet. Je ziet dat de mailbox alweer aardig vol zit en je weer verder kunt met het verwerken van aanvragen en orders. Fijn dat je dit zo snel en accuraat kunt! En nu je toch zo lekker bezig bent, maak je gelijk een wervend berichtje over die nieuwe plexiglasschermen. Zo, dat staat op de website en op social media. Dan kijk je op de klok en zie je dat je werktijd er alweer opzit. Dat is omgevlogen met al die veelzijdigheid bij de DS groep!   

Wie zijn wij? Even kennismaken….
Wij zijn de DS Groep BV en leveren kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met zes dochterbedrijven, verdeeld over meerdere locaties in het land en vervoerd door logistiek in eigen beheer. Met iedere vestiging haar eigen expertise, voorraad en persoonlijke benadering onderscheiden we ons als deskundige, partner en persoonlijke adviseur voor onze klanten. Wij werken vanuit de klantrelatie en weten daarom precies wat er bij hen speelt. Om de kansen bij onze klanten nog verder te benutten en ons bedrijf nog verder te laten groeien, zijn we op zoek naar meerdere commerciële binnendienst medewerkers.  

Ben jij die inspirerende commerciële binnendienst medewerker?
Zie jij overal commerciële kansen en mogelijkheden, voel je mensen haarfijn aan en kun je hier proactief op inspelen? Wil je deel uitmaken van een leuk team dat sterk gericht is op langdurige klantrelaties en sterk aan het groeien is? Ben je klantgericht, flexibel en creatief en ben je ook nog eens snel en accuraat met data verwerken? Dan heeft de DS Groep een aantrekkelijke uitdaging voor je! Voor onze webshop zoeken we namelijk meerdere commerciële binnendienstmedewerkers die de aanvragen en orders voor onze zakelijke en particuliere klanten afhandelen. Dit zal tot het einde van het jaar vanuit standplaats Diemen gebeuren, daarna vanuit een geheel nieuw pand in Almere.

Wat heb jij in huis voor deze functie?
Met jouw productkennis en nieuwsgierigheid zorg jij ervoor dat elke klant de best mogelijke oplossing krijgt. Technisch kunstexpert hoef je daarvoor niet direct te zijn, dat leer je vanzelf. Belangrijker is dat je gedreven bent om ons uitgebreide assortiment kunststoffen te verkopen, oplossingsgericht mee te denken en daarbij de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je verfijnde inlevings- en commercieel onderscheidende vermogen zal je hierbij helpen.
Omdat je van voor tot achter met het verkoopproces bezig bent en dagelijks met veel afdelingen en collega's moet afstemmen, ben je een echte spin in ons web. Naast communicatief, sociaal en computervaardig ben je dan ook administratief sterk, snel en accuraat.
Belangrijker dan een bepaalde opleiding vinden wij jouw persoonlijkheid. Als je oprecht geïnteresseerd, gepassioneerd én enthousiasmerend op minimaal MBO werk- en denkniveau bent en je ambitieus en leergierig bent, dan pas je prima in ons team.

Wat bieden wij jou bij de DS Groep?
Natuurlijk mag je ook iets van ons terugverwachten. Zoals een afwisselende functie in een nuchtere bedrijfscultuur met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te maken. Geen dag zal hetzelfde zijn dankzij onze voorraad van meer dan 3000 verschillende kunststoffen. Je werkt in een klein en hecht team en kunt terugvallen op collega’s zodat je gaandeweg (product)kennis en ervaring opbouwt. Samen met jou kijken we ook graag vooruit. Want wij houden van medewerkers die net als wij zichzelf continue uitdagen en steeds het beste in zichzelf naar boven willen halen. Met bijvoorbeeld een budget voor ontwikkeling en loopbaanplanning brengen we jou in de toekomst graag verder.

Geïnteresseerd om in ons team mee te spelen?
Trots zijn we. Op het fijne gevoel dat mensen krijgen van het toepassen van onze producten. Om mensen te kunnen laten stralen door de vele mogelijkheden van onze veelzijdige kunststof. Om nog meer kansen te benutten voor onze klanten. Wil jij ook kansen scoren bij onze klanten? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar recruitment@ds-groep.nl.

Alle vacatures
vacature.jpg