Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Magazijn Medewerker / ChauffeurWie zijn wij?

De DS Groep BV levert kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met zes dochterbedrijven, verdeeld over vijf locaties in het land. Als groep zijn we een krachtige partner en versterken wij elkaar in service en knowhow, waarbij de klant het voordeel heeft van een regionale partner met kennis van de markt en het product.

Met onze uitgebreide product- en vakkennis leveren wij veelzijdig, flexibel en op een persoonlijke manier  onze producten en diensten.

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker/chauffeur is geen dag hetzelfde. Sterker nog, als jij ‘s ochtends denkt dat je weet hoe je dag gaat verlopen, kan er zo maar iets gebeuren waardoor jij jouw planning om moet gooien. Door deze onvoorspelbaarheid zal jouw werk niet snel eentonig worden. Dat is het sowieso al niet omdat je naast het vervoeren van onze producten ook meedraait in het magazijn en de zagerij. Je voert allerlei in het magazijn voorkomende werkzaamheden uit en zaagt het kunststof plaatmateriaal voor onze klanten op maat. Een gerichte opleiding is niet nodig, we leiden jou hiervoor op in de praktijk. Waar je echter niet zonder kunt, om je de functie eigen te maken, is leergierigheid en twee rechterhanden. Zoals je je kunt voor stellen is ook flexibiliteit in taken en planning van belang.

Jij bent als chauffeur ons gezicht naar buiten en visitekaartje naar onze klanten. Vandaar ook dat het voor jou vanzelfsprekend moet zijn om je klantgericht op te stellen en goed te communiceren en af te stemmen. Het leuke is dat je als chauffeur een band opbouwt met je klanten en we vinden het dan ook van belang dat jij signalen oppikt waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Omdat ons materiaal kwetsbaar is zul je netjes te werk moeten gaan.

In deze rol krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We vertellen jou niet constant wat je moet doen, dus zal je soms zelf inschattingen moeten maken, besluiten moeten nemen en prioriteiten moeten stellen. We zoeken dus een doener die ook nadenkt over wat, wanneer en hoe de dingen gedaan worden. Als je dat doet, dan bieden wij jouw ontwikkelkansen en kun je, als je daarvoor open staat, doorgroeien naar andere rollen binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?

 • Minimaal mbo werk en denkniveau
 • Iemand met twee rechterhanden; een doener die zijn gezonde verstand graag gebruikt
 • Rijbewijs C en code 95
 • Flexibel
 • Stressbestendig
 • Initiatiefrijk
 • Besluitvaardig
 • Oplossingsgericht
 • Nauwkeurig, netjes
 • Enthousiast, gedreven en leergierig
 • Sociaal, klantgericht en communicatief

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende functie met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te nemen
 • Een no-nonsense en gezellige werkomgeving met een informele sfeer
 • Marktconformere primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen

Geïnteresseerd?

Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt op deze vacature reageren door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar pz@ds-groep.nl . Als je vragen hebt dan kun je terecht bij onze HR Manager Monique Besselink (te bereiken op 06-14505692 op de dinsdag, woensdag en donderdag).

Alle vacatures
vacature.jpg