Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Magazijnmedewerker / ProductiemedewerkerWie zijn wij?

De DS Groep BV levert kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met zes dochterbedrijven, verdeeld over vijf locaties in het land, waaronder die van Wijchen en Almere. Als groep zijn we een krachtige partner en versterken wij elkaar in service en knowhow, waarbij de klant het voordeel heeft van een regionale partner met kennis van de markt en het product.

Met onze uitgebreide product- en vakkennis leveren wij veelzijdig, flexibel en op een persoonlijke manier  onze producten en diensten.

Wat ga je doen?

Als magazijn-/productiemedewerker is geen dag hetzelfde. Sterker nog, als jij ‘s ochtends denkt dat je weet hoe je dag gaat verlopen, kan er zo maar iets gebeuren waardoor jij jouw planning om moet gooien. Door deze onvoorspelbaarheid zal jouw werk niet snel eentonig worden. Je werkt in het magazijn en de zagerij. Daar voer je allerlei in het magazijn voorkomende werkzaamheden uit en zaag je het kunststof plaatmateriaal voor onze klanten op maat. De zaag wordt computergestuurd bedient. Je werkt nauw samen met de verkoopbinnendienst, die de opdrachten van klant naar jou doorsluist. Jij zorgt ervoor dat de afspraken die met de klant gemaakt worden, nagekomen worden door goed te plannen, te organiseren en efficiënt te werken

In de rol van magazijn-/productiemedewerker krijg je relatief veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We vertellen jou niet constant wat je moet doen, dus zal je soms zelf inschattingen moeten maken, besluiten moeten nemen en prioriteiten moeten stellen. We zoeken dus een doener die ook nadenkt over wat, wanneer en hoe de dingen gedaan worden. Als je dat doet, dan bieden wij jou ontwikkelkansen en kun je, als je daarvoor open staat, doorgroeien naar andere rollen binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?

Een gerichte opleiding is niet nodig, we leiden jou op in de praktijk. Waar je echter niet zonder kunt, om je de functie eigen te maken, is leergierigheid en twee rechterhanden. Ook ruimtelijk inzicht en rekenvaardigheid is nodig, omdat je hierdoor goed kunt inschatten hoe je de platen het efficiëntste kunt zagen. We zoeken iemand met minimaal vmbo werk en denkniveau; een doener die zijn gezonde verstand graag gebruikt. Daarnaast zijn de onderstaande competenties van belang:

 • Flexibel
 • Stressbestendig
 • Initiatiefrijk
 • Besluitvaardig
 • Oplossingsgericht
 • Nauwkeurig, netjes
 • Enthousiast, gedreven en leergierig
 • Sociaal, klantgericht en communicatief

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende functie met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te nemen
 • Een no-nonsense en gezellige werkomgeving met een informele en gezellige sfeer
 • Marktconformere primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen

Geïnteresseerd?

Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt op deze vacature reageren door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar pz@ds-groep.nl. Als je vragen hebt dan kun je terecht bij onze HR Manager Monique Besselink (te bereiken op 06-14505692 op de dinsdag, woensdag en donderdag).

Alle vacatures
vacature.jpg