Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Commerciële binnendienst medewerker (Hoogeveen)

Wat ga je doen bij DS Groep Hoogeveen?

Als commerciële binnendienst medewerker bij DS Groep Hoogeveen onderhoud je, veelal telefonisch, contacten met prospecten en relaties met als doel het uitgebreide assortiment kunststoffen, dat de DS Groep in haar programma heeft, te verkopen. De wereld van de kunststoffen is complex, dus gedegen voorbereiding en secuur zijn in de documentatie van je aanbiedingen, offertes en afspraken is belangrijk. Het behalen van meer omzet met een goede marge is één van je kerntaken.
Rapporteren doe je aan de vestigingsmanager van DS Groep Hoogeveen.

Wat verwacht DS Groep Hoogeveen van jou?

De commerciële binnendienst medewerker die DS Groep Hoogeveen zoekt beschikt over HBO werk- en denkniveau. Hij of zij is in staat om zich, zowel schriftelijk als mondeling, op juiste wijze uit te drukken. Lukt dit, buiten het Nederlands om, ook nog in het Engels dan wel in het Duits dan is dat helemaal mooi. Je bent van nature een teamspeler, commercieel, overtuigend, innemend en stressbestendig.

Wat mag jij van DS Groep Hoogeveen verwachten?

Als medewerker commerciële binnendienst biedt DS Groep Hoogeveen een professionele werkomgeving, de DS Groep is niet voor niets een belangrijke speler in de kunststofbranche. Er is binnen het huidige team volop ruimte om, naast hard werken, ook te lachen, te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder kent de DS Groep een premievrij pensioen, 26 vrij opneembare vakantiedagen. Het vaste salaris is gebaseerd op een werkweek van 38,75 uur.
Spreekt bovenstaande vacature je aan en ben je overtuigd dat deze functie als medewerker commerciële binnendienst echt iets voor je is, neem dan snel contact op met:

Peter Nijboer - vestigingsmanager DS Groep Hoogeveen via:
peter.nijboer@ds-groep.nl of via 0643272434.
Houd er rekening mee dat voor deze vacature een aantoonbaar diploma op HBO niveau en dito werk en denk niveau een harde eis is. Vaste onderdelen van de sollicitatieprocedure van de DS Groep zijn: documentcontrole, referentieonderzoek en een tweetal gespreksronden.
Ben jij niet diegene die DS Groep Hoogeveen zoekt, maar ken je wel iemand anders? Tip diegene dan gerust.

Alle vacatures
vacature.jpg