Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Productiemedewerker/zager (Nieuw Vennep)

De DS Groep BV heeft een vacature voor haar vestiging DS Groep Nieuw Vennep. Deze vacature in Nieuw Vennep is bedoeld voor een zelfstandige, initiatiefrijke, secuur werkende collega die een flinke bijdrage gaat leveren aan het productieteam van de DS Groep Nieuw Vennep.

Wat ga je doen bij DS Groep Nieuw Vennep?

Als productiemedewerker/zager bij DS Groep Nieuw Vennep verwerk je pakbonnen met zaagopdrachten met o.a. een CNC gestuurde zaagmachine, uiteraard controleer alles op maatvoering en materiaalsoort. Naast dit secure zaagwerk zal je ook veel op de heftruck zitten om materialen te pakken. Het spreekt voor zich dat eenvoudige onderhoudswerkzaamheden ook tot je takenpakket behoort.

Rapporteren doe je aan de vestigingsmanager van DS Groep Nieuw Vennep.

Wat verwacht DS Groep Nieuw Vennep van jou?

De productiemedewerker/zager bij DS Groep Nieuw Vennep zoekt beschikt over MBO werk- en denkniveau. Hij of zij is in staat om zich, zowel schriftelijk als mondeling, op juiste wijze uit te drukken.. Je bent van nature een teamspeler, flexibel, secuur en stressbestendig. Omwille van een grotere flexibiliteit zoeken wij iemand die bereid is om op onze kosten zijn groot rijbewijs te halen.

Wat mag jij van DS Groep Nieuw Vennep verwachten?

Als productiemedewerker/zager bij DS Groep Nieuw Vennep  werk je in een professionele werkomgeving, de DS Groep is niet voor niets een belangrijke speler in de kunststofbranche. Er is binnen het huidige team volop ruimte om, naast hard werken, ook te lachen, te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder kent de DS Groep een premievrij pensioen, 26 vrij opneembare vakantiedagen. Het vaste salaris is gebaseerd op een werkweek van 38,75 uur.

Spreekt bovenstaande vacature  je aan en ben je overtuigd dat deze functie als productiemedewerker/zager bij DS Groep Nieuw Vennep echt iets voor je is, neem dan snel contact op met:

Michael Slokker - vestigingsmanager DS Groep Nieuw Vennep via:
michael.slokker@ds-groep.nl of via 0648955324.

Houd er rekening mee dat voor deze vacature een aantoonbaar diploma op MBO niveau en dito werk en denk niveau een harde eis is. Vaste onderdelen van de sollicitatieprocedure van de DS Groep zijn: documentcontrole, referentieonderzoek en een tweetal gespreksronden.

Ben jij niet diegene die DS Groep Nieuw Vennep zoekt, maar ken je wel iemand anders? Tip diegene dan gerust.

Alle vacatures
vacature.jpg