Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Chauffeur distributie stukgoed (Almere)

De DS Groep BV heeft een vacature voor haar vestiging DS Groep Almere. Deze vacature in Almere is bedoeld voor een zelfstandige, initiatiefrijke, verantwoordelijke collega die een flinke bijdrage gaat leveren aan de distributie van de DS Groep Almere.

Wat ga je doen bij DS Groep Almere?

Als chauffeur distributie stukgoed lever je orders af uit het uitgebreide assortiment kunststoffen, dat de DS Groep in haar programma heeft. Je laadt en lost orders op secure wijze en draagt zorg voor je vrachtwagen om deze in optimale en representatieve staat te behouden. Behalve goed en netjes rijden is het minimaal net zo belangrijk dat je flexibel en klantvriendelijk bent.

Rapporteren doe je aan de vestigingsmanager van DS Groep Almere.

Wat verwacht DS Groep Almere van jou?

De chauffeur distributie stukgoed die DS Groep Almere zoekt beschikt over MBO werk- en denkniveau. Hij of zij is in staat om zich, zowel schriftelijk als mondeling, op juiste wijze uit te drukken. Je bent van nature een klantvriendelijk, secuur, innemend en stressbestendig. Van belang is uiteraard dat je beschikt over een C-rijbewijs met daarbij je Code 95 papieren (of bereid bent deze te gaan behalen) en een bestuurderskaart.

Wat mag jij van DS Groep Almere verwachten?

Voor de chauffeur distributie stukgoed biedt DS Groep Almere een professionele werkomgeving, de DS Groep is niet voor niets een belangrijke speler in de kunststofbranche. Er is binnen het huidige team volop ruimte om, naast hard werken, ook te lachen, te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder kent de DS Groep een premievrij pensioen, 26 vrij opneembare vakantiedagen. Het vaste salaris is gebaseerd op een werkweek van 38,75 uur.

Spreekt bovenstaande vacature  je aan en ben je overtuigd dat deze functie als medewerker commerciële binnendienst echt iets voor je is, neem dan snel contact op met:

Michael Slokker - vestigingsmanager DS Groep Almere via:
michael.slokker@ds-groep.nl of via 0648955324.

Houd er rekening mee dat voor deze vacature een aantoonbaar diploma op MBO niveau en dito werk en denk niveau een eis is. Vaste onderdelen van de sollicitatieprocedure van de DS Groep zijn: documentcontrole, referentieonderzoek en een tweetal gespreksronden.

Ben jij niet diegene die DS Groep Almere zoekt, maar ken je wel iemand anders? Tip diegene dan gerust.

Alle vacatures
vacature.jpg