Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Commerciële Binnendienst Medewerker (junior/senior)Wie zijn wij?

De DS Groep BV levert kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met zes dochterbedrijven, verdeeld over vijf locaties in het land. Als groep zijn we een krachtige partner en versterken wij elkaar in service en knowhow, waarbij de klant het voordeel heeft van een regionale partner met kennis van de markt en het product.

Met onze uitgebreide product en vakkennis leveren wij veelzijdig, flexibel en persoonlijk  onze producten en diensten.

Wat ga je doen?

Als Commerciële Binnendienst Medewerker is geen dag hetzelfde. “Als de klant het kan bedenken, kunnen wij het maken” is ons motto en dat vraagt van jou een klantgerichte, flexibele en creatieve houding. Ook de diversiteit aan klanten zorgt voor afwisseling. Het ene moment overleg je met een kunstenaar over materialen en het volgende moment heb je contact met een kapperszaak die kunststof wil toepassen als bescherming tegen het corona virus.

Met jouw productkennis en nieuwsgierigheid zorg jij ervoor dat elke klant de oplossing krijgt waarvan hij of zij soms zelf nog niet wist dat deze bestond. Het is jouw drive om ons uitgebreide assortiment kunststoffen te verkopen en daarbij de klant zo goed mogelijk te adviseren. Dat laatste is voor ons van groot belang want we streven naar langjarige relaties met onze klanten. Met elkaar en met onze klanten gaan we persoonlijk om; er is ruimte voor een kwinkslag en gezelligheid.

Je begeleidt het verkoopproces van het moment van orderintake tot het schrijven en opvolgen van offertes. Ook zorg je voor afstemming van de gegunde order met het magazijn en de distributie. Op deze positie ben je een spin in het web en knoop je alle lijntjes aan elkaar vast. Je communiceert dus wat of op een dag. Daarnaast moet je secuur zijn in het vastleggen van de door jou gemaakte afspraken in offertes en aanbiedingen.

Je werkt in een klein en hecht team en kunt terugvallen op collega’s zodat je gaandeweg (product) kennis en ervaring opbouwt. We verwachten van jou een proactieve, leergierige en initiatiefrijke houding, want die is zowel nodig om succesvol te kunnen zijn in de functie als om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij als organisatie zijn niet snel tevreden en daarbij passen medewerkers die ook het beste uit zichzelf willen halen. Daarbij ondersteunen wij je graag!

Wie zoeken wij?

Op onze afdeling Commerciële binnendienst in Apeldoorn is zowel ruimte voor een junior als een senior Commerciële Binnendienst Medewerker.

 • Minimaal mbo+ werk en denkniveau
 • Commerciële drive, deel uit willen maken van een winnend bedrijf
 • Kennis van geautomatiseerde en administratieve systemen
 • Zelf startend
 • Nieuwsgierig en interesse in mensen
 • Besluitvaardig
 • Oplossingsgericht
 • Nauwkeurig
 • Enthousiast, gedreven en leergierig
 • Sociaal en communicatief

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende functie met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te maken
 • Een no-nonsense en gezellige werkomgeving met een informele sfeer
 • Marktconformere primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen

Geïnteresseerd?

Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt op deze vacature reageren door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar pz@ds-groep.nl.
Als je vragen hebt dan kun je terecht bij onze HR Manager Monique Besselink (te bereiken op 06-14505692 op de dinsdag, woensdag en donderdag).

Alle vacatures
vacature.jpg