Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Account manager

De DS Groep BV heeft een vacature voor haar vestiging in Almere,  DS Groep Almere. Deze vacature in Almere is bedoeld voor een actieve accountmanager die acquisitie niet schuwt en daarbij relatiebeheer niet uit het oog te verliest. Als accountmanager draag jij je steentje bij aan het  commercieel beleid van de DS Groep.

Wat ga je doen bij de DS Groep?

Als accountmanager bij de DS Groep verzorg je diverse commerciële activiteiten. Je onderhoudt contacten met prospecten en relaties met als doel het uitgebreide assortiment kunststoffen, dat de DS Groep in haar programma heeft, te verkopen. Natuurlijk stel jij als accountmanager  jaarlijks, in overleg met de vestigingsmanager, jouw doelstellingen op. De wereld van de kunststoffen is complex, dus gedegen voorbereiding en secuur zijn in de documentatie van je aanbiedingen, offertes en afspraken is belangrijk.

Rapporteren doe je aan de vestigingsmanager van de DS Groep in Almere.

 Wat verwacht de DS Groep van jou?

De accountmanager die de DS Groep zoekt beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Hij of zij is in staat is om zich, zowel schriftelijk als mondeling, op juiste wijze uit te drukken. Lukt dit, buiten het Nederlands om, ook nog in het Engels dan wel in het Duits dan is dat helemaal mooi. Het is een grote pré wanneer je al kennis hebt van kunststoffen, maar dit is geen absolute must. Wellicht heb je reeds ervaring opgedaan als accountmanager in de wereld van reclamematerialen, de sign - of printindustrie of misschien wel in het papier. Je bent van nature commercieel, overtuigend, innemend en stressbestendig.

Wat  mag jij van de DS Groep verwachten?

Aan de juiste accountmanager biedt de DS Groep een professionele werkomgeving,  de DS Groep is niet voor niets een belangrijke speler in de Kunststofbranche. Er is volop ruimte om, naast hard werken, ook te lachen , te leren en jezelf te ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat gereedschappen zoals een auto van de zaak (met de mogelijkheid om hier ook privé gebruik van te maken), een laptop en een telefoon voorhanden zijn. Verder kent de DS Groep een premievrij pensioen, 26 vrij opneembare vakantiedagen en een wisselend aantal niet vrij opneembare vrije dagen. Naast een vast salaris is er sprake van een bonusregeling  en werk je 38,75 uur per week.

Spreekt bovenstaande vacature  je aan en ben je overtuigd dat deze functie van accountmanager echt iets voor je is, neem dan snel contact op met :

Michael Slokker - vestigingsmanager DS Groep Almere via michael.slokker@ds-groep.nl of via 06-48955324 

Houd er rekening mee dat voor deze vacature een aantoonbaar diploma op MBO4- of HBO niveau en relevante commerciële werkervaring harde eisen zijn. Vaste onderdelen van de sollicitatieprocedure van de DS Groep zijn: een referentieonderzoek, documentcontrole, en een tweetal gespreksronden.

Ben jij niet diegene die de DS Groep, maar ken je wel iemand anders? Tip diegene dan gerust.

Alle vacatures
vacature.jpg