Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij ons

MachineoperatorDS Groep Almere heeft een veelzijdige en uitdagende vacature als Machineoperator in Almere. We zoeken een leergierige en flexibele doener die onze machines wil leren kennen en daarnaast ook andere voorkomende werkzaamheden in het magazijn wil uitvoeren. Nieuwsgierig? Lees dan verder!


Wie zijn wij?

DS Groep Almere levert kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met zes dochterbedrijven, verdeeld over drie locaties in het land, waaronder Almere. Als groep zijn we een krachtige partner en versterken wij elkaar in service en knowhow, waarbij de klant het voordeel heeft van een regionale partner met kennis van de markt en het product. Met onze uitgebreide product- en vakkennis leveren wij veelzijdig, flexibel en op een persoonlijke manier onze producten en diensten.


Wat ga je doen?


Als Machineoperator bij DS Groep Almere is geen dag hetzelfde. Sterker nog, als jij ‘s ochtends denkt dat je weet hoe je dag gaat verlopen, kan er zo maar iets gebeuren waardoor jij jouw planning om moet gooien. Door deze onvoorspelbaarheid zal jouw werk niet snel eentonig worden. Je werkt in het magazijn en de zagerij. Daar voer je allerlei in het magazijn voorkomende werkzaamheden uit en zaag je het kunststof plaatmateriaal voor onze klanten op maat. De zaag wordt computergestuurd bedient. Je werkt nauw samen met de verkoop binnendienst, die de opdrachten van onze klanten naar jou doorsluist. Jij zorgt ervoor dat de afspraken die met de klant gemaakt zijn, nagekomen worden door goed te plannen, te organiseren en efficiënt te werken. In de rol van Machineoperator krijg je relatief veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We vertellen jou niet constant wat je moet doen, dus zal je – na jouw inwerkperiode - soms zelf inschattingen moeten maken, besluiten moeten nemen en prioriteiten moeten stellen. We zoeken dus een doener die ook nadenkt over wat, wanneer en hoe de dingen gedaan worden. Als je dat doet, dan bieden wij jou ontwikkelkansen en kun je, als je daarvoor open staat, doorgroeien naar andere rollen binnen onze organisatie zoals Werkvoorbereider.


Wie zoeken wij?


We zoeken iemand die ervaring heeft in het bedienen van machines, zodat je je het werken met onze machines gemakkelijker eigen kunt maken. Wat verder nodig is om het vak onder de knie te krijgen is leergierigheid en twee rechterhanden. Ook ruimtelijk inzicht en rekenvaardigheid zijn nodig, omdat je vaak moet inschatten hoe je de platen het efficiëntste kunt zagen. We zoeken iemand met minimaal vmbo werk- en denkniveau; een doener die zijn gezonde verstand graag gebruikt. Daarnaast zijn de onderstaande competenties van belang:

 • Flexibel
 • Stressbestendig
 • Initiatiefrijk
 • Besluitvaardig
 • Oplossingsgericht
 • Nauwkeurig, netjes
 • Enthousiast, gedreven en leergierig
 • Sociaal, klantgericht en communicatief
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Wat bieden wij?

 • Een afwisselende functie in de dagdienst met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te nemen
 • Een no-nonsense en gezellige werkomgeving met een informele en gezellige sfeer
 • Marktconformere primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen
 • Standplaats Almere


Geïnteresseerd?


Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt op deze vacature reageren door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar pz@ds-groep.nl. Wil je meer informatie over deze functie dan beantwoordt Michael Slokker graag jouw vragen, tel. 036-5366677.

DS GroepB.V. aanvaardt geen ongevraagde hulp van uitzendbureaus of andere derden voor onze vacatures. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen, zonder geldige schriftelijke zoekopdracht, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Alle vacatures
vacature.jpg