Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Accountmanager rayon Midden/OostDe DS Groep BV heeft een uitdagende en veelzijdige vacature voor het rayon Midden/Oost. Laat jij de DS Groep met jouw winnaarsmentaliteit verder groeien? Werkt jouw liefde voor kunststoffen en enthousiasme voor sales en onze klanten aanstekelijk? Zorg jij goed voor onze nieuwe en bestaande klanten? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Lijkt deze werkdag jou veelzijdig genoeg?

Je wekker gaat en de nieuwe dag breekt aan. Vandaag wachten een paar leuke afspraken, dus je hebt er zin in! Tijdens het ontbijt zie je dat er al twee offertes zijn goedgekeurd. Geweldig! Niet vergeten om straks  even te bellen voor een persoonlijke bedankje….
Maar nu eerst naar een nieuwe klant. Door je professionele voorbereiding en afstemming met de binnendienst ken je deze klant en weet je wat zijn kansen zijn met onze producten. Wat als hij voortaan een ander soort en dunnere kunststof platen voor zijn prints bestelt? Worden zijn geveldisplays dan niet veel strakker en mooier? Dan ben je op je bestemming. Het gesprek gaat zoals je gewenst had. De klant is zo onder de indruk dat hij direct tekent voor samenwerking. Nu alleen nog maar de juiste informatie aan de binnendienst doorgeven, zodat zij de relatie verder kunnen uitbouwen.
Later die dag belt een bestaande klant. Er is iets fout gegaan met zijn product en heeft zo snel mogelijk een alternatief nodig. Je laat alles vallen om deze klant te helpen. Je belt met je collega’s op de binnendienst en houdt vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat dit probleem snel opgelost is. Hèhè, dat kostte even wat moeite, maar het is gelukt. Wat een voldaan gevoel zeg! Niet alleen de producten die je verkoopt zijn veelzijdig, maar ook het werk bij DS Groep!

Ben jij die accountmanager die met deze veelzijdigheid inspireert?

Zie jij overal kansen en mogelijkheden, ook buiten de gebaande paden? Ben je een inspirerende verbinder die naast een zelfstandige sterspeler ook een fantastische teamspeler is? Dan hebben wij als DS Groep een aantrekkelijke uitdaging voor je! We groeien namelijk hard en kunnen jouw scorende klantkwaliteiten daarbij goed gebruiken. Zo ben je niet alleen het visitekaartje en verlengstuk van ons bedrijf, maar ook dé kansenbenutter voor nieuwe en bestaande klanten.

Wie zijn wij? Even kennismaken….

Wij zijn DS Groep BV en leveren kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met zes dochterbedrijven, verdeeld over drie locaties in het land en vervoerd door logistiek in eigen beheer. Jij zult met name vanuit de vestigingen Apeldoorn en Wijchen actief zijn.

Met iedere vestiging haar eigen expertise, voorraad en persoonlijke benadering onderscheiden we ons als deskundige, partner en persoonlijke adviseur voor onze klanten. Wij werken vanuit de klantrelatie en weten daarom precies wat er bij hen speelt. Om de kansen bij onze klanten nog verder te benutten en ons bedrijf nog verder te laten groeien, zijn we op zoek naar een gedreven accountmanager.

Ben jij die accountmanager die onze klanten volop kansen biedt?

DS Groep BV heeft een vacature voor rayon Midden/Oost; een regio die zich grofweg uitstrekt vanuit regio Apeldoorn tot aan noord Limburg en oost Brabant. Laat jij DS Groep met jouw persoonlijke klantbenadering verder groeien? Zorg jij ervoor dat klanten ons beter willen leren kennen? Kun jij aan de hand van de veelzijdigheid van onze kunststoffen de relaties met onze klanten opbouwen en verder uitbouwen? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Wat heb jij in huis voor deze functie?

Een technisch expert in kunststoffen hoef je niet perse te zijn, dat zijn je collega’s al, het helpt wel als je bekend bent met ons specifieke vakgebieden VISCOM, Bouw en / of Industrie. Daarom is het wel zo handig dat je niet alleen zelfstandig werkt, maar ook uitstekend scoort in teamverband. We doen het tenslotte met zijn allen. Als jij je richt op de allereerste contacten met nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande klantrelaties, dan zorgen je collega's voor de rest. Zo ben je oprecht geïnteresseerd in onze klanten en vindt je het leuk om nieuwe mogelijkheden voor hen te creëren met onze producten. Of dat nu bijvoorbeeld is met onze plexiglas schermen bij Corona-preventie of die haarscherpe print op een flinterdunne kunststof plaat. Belangrijker dan een bepaalde opleiding vinden wij jouw persoonlijkheid. Als je oprecht geïnteresseerd, gepassioneerd én enthousiasmerend op minimaal HBO werk- en denkniveau bent, dan pas je prima in ons team.

Wat bieden wij jou bij DS Groep?

Natuurlijk mag je ook iets van ons terugverwachten. Zoals een afwisselende functie in een nuchtere bedrijfscultuur met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te maken. Geen dag zal hetzelfde zijn dankzij onze voorraad van meer dan 3000 verschillende kunststoffen. Vanzelfsprekend krijg je een telefoon, laptop en auto van de zaak van ons. Net als de beschikking over een heel team deskundigen dat jou aan alle kanten ondersteunt. Samen met jou kijken we ook graag vooruit. Met bijvoorbeeld een budget voor ontwikkeling en loopbaanplanning brengen we jou in de toekomst graag verder.

Geïnteresseerd om in ons team mee te spelen?

Trots zijn we. Op het fijne gevoel dat mensen krijgen van het toepassen van onze producten. Om mensen te kunnen laten stralen door de vele mogelijkheden van onze veelzijdige kunststof. Om nog meer kansen te benutten voor onze klanten. Wil jij ook kansen scoren bij onze klanten? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar recruitment@ds-groep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Alle vacatures
vacature.jpg