Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

OperatorOperator

De DS Groep BV heeft een uitdagende en veelzijdige vacature voor haar vestiging in Almere. Laat jij de DS Groep met jouw technische inzicht verder groeien? Werkt jouw liefde voor kunststoffen en enthousiasme voor de meest efficiënte oplossing voor onze klanten aanstekelijk? Ben je niet bang om machines aan te sturen, maar ook te overrulen als jij denkt dat dit beter is? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Lijkt deze werkdag jou veelzijdig genoeg?
De wekker gaat en het begint direct te kriebelen…. Vandaag wachten weer een paar leuke uitdagingen met de verschillende zaagmachines van DS op je. Zo weet je van te voren nooit hoe je dag zal verlopen. Eenmaal op je werk aangekomen, pak je de stapels orders en gaat er met een kopje koffie eens rustig voor zitten. Je legt de standaardorders bij elkaar en de wat moeilijkere of speciale orders apart. Hoe kun je die nu het meest efficiënt zagen? Wat is het snelst, het goedkoopste en geeft het beste resultaat? Je denkt erover na, terwijl je de standaardorders alvast indeelt en invoert bij de verschillende computergestuurde zaagmachines.
Als het programmeren gedaan is en het zagen verder automatisch verloopt, loop jij naar je collega's van het magazijn om te vertellen wat er straks moet gebeuren. Ook houd je zicht op de logistiek en help je waar nodig met inpakken en inladen. Je vindt het leuk om zo gevarieerd bezig te zijn en vindt het niet erg om daarbij je handen flink uit de mouwen te steken.   
Dan krijg je een seintje van je collega op de verkoop binnendienst. Een klant wil zijn order zo snel mogelijk hebben, liefst vandaag nog. Je loopt naar de zaagmachine en ziet dat dit met de huidige programmering nooit zal lukken. Dus besluit je je eerdere instellingen handmatig te wijzigen, zodat deze klant voorrang krijgt. Nu nog even terugkoppelen aan je collega zodat deze de klant blij kan maken. Dat kostte even wat moeite, maar het is gelukt. Het je vandaag weer gelukt om slimmer te zijn dan de machines van DS Groep.

Wie zijn wij? Even kennismaken….
Wij zijn DS Groep BV en leveren kunststof halffabricaten en kunststof eindproducten voor diverse branches. Dit doen we met zes dochterbedrijven, verdeeld over meerdere locaties in het land en vervoerd door logistiek in eigen beheer. Met iedere vestiging haar eigen expertise, voorraad en persoonlijke benadering onderscheiden we ons als deskundige, partner en persoonlijke adviseur voor onze klanten. Wij werken vanuit de klantrelatie en weten daarom precies wat er bij hen speelt. Onze machines worden steeds echter steeds complexer en ons doel is om ze optimaal te benutten. Om de kansen bij onze klanten nog verder te vergroten en ons bedrijf nog verder te laten groeien, zijn we op zoek naar een gedreven operator. 


Ben jij die operator die onze machines te slim af is?
Ben jij die gedreven operator die het beste uit onze steeds complexer wordende zaagmachines haalt? Heb jij het technische, ruimtelijke inzicht om onze machines te programmeren, maar ook het lef om ze te overrulen als jij denkt dat dit beter is? Vind je het een kick om het beste voor de klant te bereiken met onze machines? Kun je goed plannen, organiseren en programmeren, maar ben je daarnaast ook sterk in problemen analyseren en besluitvorming? En vind je het niet erg om in te springen waar nodig en vieze handen te maken? Dan kunnen wij jou voor ons nieuwe pand met veel daglicht in Almere heel goed gebruiken! Wij groeien…. groei jij met ons mee?

Wat heb jij in huis voor deze functie?
Met jouw technische en ruimtelijke inzicht zorg jij ervoor dat elke klant de best mogelijke oplossing krijgt. Technisch kunstexpert hoef je daarvoor niet direct te zijn, dat leer je vanzelf. Belangrijker is dat je kunt programmeren, nieuwsgierig bent en wilt leren hoe onze machines werken. Daarnaast ben je niet bang om instellingen handmatig te veranderen als jij denkt dat dit efficiënter is. Je herkent het moment waarop je dit moet doen en durft dit zelfstandig te beslissen. Je vaardigheid in problemen herkennen en analyseren, besluitvorming, prioriteiten stellen, plannen en structureren komen je hierbij van pas. Belangrijker dan een bepaalde opleiding vinden wij jouw persoonlijkheid. Als je oprecht geïnteresseerd, leergierig en enthousiasmerend op minimaal MBO+ werk- en denkniveau bent, dan pas je prima in ons team. Eerder opgedane ervaring als meewerkend voorman, productieplanner, operator of werkvoorbereider in de procesindustrie is een pré. 

Wat bieden wij jou bij de DS Groep?
Natuurlijk mag je ook iets van ons terugverwachten. Zoals een afwisselende functie in een nuchtere bedrijfscultuur met veel vrijheid en de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en beslissingen te maken. je werkt in een grote hal met veel daglicht en komt door de afwisseling ook wel eens buiten je werkplek. Geen dag zal hetzelfde zijn dankzij onze voorraad van meer dan 3000 verschillende kunststoffen. Je werkt in een klein en hecht team en kunt terugvallen op collega’s zodat je gaandeweg (product)kennis en ervaring opbouwt. We werken graag hard, maar wel in een gezellige en informele werksfeer. Samen met jou kijken we ook graag vooruit. Want wij houden van medewerkers die net als wij zichzelf continue uitdagen en steeds het beste in zichzelf naar boven willen halen. Met bijvoorbeeld een budget voor ontwikkeling en loopbaanplanning brengen we jou in de toekomst graag verder.

Geïnteresseerd om in ons team mee te spelen?
Trots zijn we. Op het fijne gevoel dat mensen krijgen van het toepassen van onze producten. Om mensen te kunnen laten stralen door de vele mogelijkheden van onze veelzijdige kunststof. Om nog meer kansen te benutten voor onze klanten. Wil jij ook met ons meegroeien in deze ambities? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar recruitment@ds-groep.nl

Alle vacatures
vacature.jpg