Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Werken bij..

Productiemedewerker/zager (Hoogeveen)

De DS Groep BV heeft een vacature voor haar vestiging DS Groep Hoogeveen. Deze vacature in Hoogeveen is bedoeld voor een zelfstandige, initiatiefrijke, secuur werkende collega die een flinke bijdrage gaat leveren aan het productieteam van de DS Groep Hoogeveen.

Wat ga je doen bij DS Groep Hoogeveen?

Als productiemedewerker/zager bij DS Groep Hoogeveen verwerk je pakbonnen met zaagopdrachten met o.a. een CNC gestuurde zaagmachine, uiteraard controleer alles op maatvoering en materiaalsoort. Naast dit secure zaagwerk zal je ook veel op de heftruck zitten om materialen te pakken. Het spreekt voor zich dat eenvoudige onderhoudswerkzaamheden ook tot je takenpakket behoort.

Rapporteren doe je aan de vestigingsmanager van DS Groep Hoogeveen.

Wat verwacht DS Groep Hoogeveen van jou?

De productiemedewerker/zager bij DS Groep Hoogeveen zoekt beschikt over MBO werk- en denkniveau. Hij of zij is in staat om zich, zowel schriftelijk als mondeling, op juiste wijze uit te drukken.. Je bent van nature een teamspeler, flexibel, secuur en stressbestendig.

Wat mag jij van DS Groep Hoogeveen verwachten?

Als productiemedewerker/zager bij DS Groep Hoogeveen  werk je in een professionele werkomgeving, de DS Groep is niet voor niets een belangrijke speler in de kunststofbranche. Er is binnen het huidige team volop ruimte om, naast hard werken, ook te lachen, te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder kent de DS Groep een premievrij pensioen, 26 vrij opneembare vakantiedagen. Het vaste salaris is gebaseerd op een werkweek van 38,75 uur.

Spreekt bovenstaande vacature  je aan en ben je overtuigd dat deze functie als productiemedewerker/zager bij DS Groep Hoogeveen echt iets voor je is, neem dan snel contact op met:

Peter Nijboer - vestigingsmanager DS Groep Hoogeveen via:
peter.nijboer@ds-groep.nl of via 06-43272434

Houd er rekening mee dat voor deze vacature een aantoonbaar diploma op MBO niveau en dito werk en denk niveau een harde eis is. Vaste onderdelen van de sollicitatieprocedure van de DS Groep zijn: documentcontrole, referentieonderzoek en een tweetal gespreksronden.

Ben jij niet diegene die DS Groep Hoogeveen zoekt, maar ken je wel iemand anders? Tip diegene dan gerust.

Alle vacatures
vacature.jpg