Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Nieuws

Verhuizing

De laatste jaren zijn de ontwikkelingen voor ons hard gegaan. Het begon met onze verhuizing van  DS-Beverwijk naar Nieuw-Vennep eind 2015, een stap die bijzonder goed uitpakte. In de jaren erna zijn onze vestigingen steeds intensiever gaan samenwerken. Door onze persoonlijke en professionele aanpak, waarmee wij onze relaties ontzorgen, namen de vraag naar onze producten én het klantenbestand een vlucht.

Deze groei ging zo hard dat we eerder dit jaar al toe waren aan de volgende professionaliseringsslag. Zo besloten wij onze vestigingen Hoogeveen en Apeldoorn samen te voegen voor meer capaciteit, voorraad, flexibiliteit en efficiency. Ook dit bleek strategisch een goede zet, maar nog steeds niet genoeg om aan de toenemende vraag van onze klanten te kunnen voldoen.

Daarom gaan per 1 januari 2021 onze vestigingen in Nieuw-Vennep, Diemen en Almere samen verder vanuit een nieuw, moderner en groter pand in Almere! Dankzij deze samenvoeging met o.a. een breder assortiment, een grotere voorraadpositie, ruimere zaagcapaciteit en dagelijkse, flexibele leveringen met eigen vervoer en chauffeurs kunnen we u nóg beter en persoonlijker van dienst zijn.

Van de daadwerkelijke verhuizing en overgang zult u als klant nagenoeg niets merken, terwijl het voor de toekomst voor ons samen volop kansen biedt. Uiteraard bent u van harte welkom met al uw vragen en wordt u als klant hierover ook nog persoonlijk geïnformeerd door uw vertrouwde contactpersoon.

 

Met vriendelijk groet,

DS Groep BV

  

Klaas Heijs

Algemeen Directeur

Terug naar overzicht

Contact met DS Groep

Vragen? Neem contact op met een van onze vestigingen.

Ga naar vestigingen

Vind uw product op maat!

Niet gevonden? Bel ons!