Sign & display

Sign & display

Dé leverancier voor kunststof in al uw reclametoepassingen. We helpen u van advies tot en met productie.

Lees verder
Industrie

Industrie

Wij adviseren u omtrent de toepassing, het verwerken en het gebruik van Industriële kunststof materialen.

Lees verder
Bouw & interieurbouw

Bouw & interieurbouw

Altijd het juiste materiaal voor toepassing in bouw & interieurbouw. Van kunststof halffabricaat tot kastdeur!

Lees verder
Missie & visie

Missie & visie

Synergie door onze landelijke samenwerking, en tegelijkertijd uw regionale partner voor kunststoffen op maat.

Lees verder

Doelgroepen en branches

De toepassingsmogelijkheden van kunststof zijn nagenoeg onbegrensd. Het is belangrijk om het juiste materiaal te gebruiken en de juiste bewerkingstechniek te kiezen. De DS groep BV adviseert u graag in de selectie van de juiste kunststoffen, voor uw toepassing en voor uw markt gebied. Denkt u hierbij  aan o.a. het advies voor materialen die bestand zijn tegen ruwe behandelingen, sterke tempowisselingen, roest, hitte, druk, UV-straling, chemische stoffen of een combinatie van deze factoren.

Wij zijn ook gespecialiseerd in kunststof materialen voor de reclame-industrie, machinebouw, verspanende ondernemingen, chemische industrie, bewerkers en de (interieur)bouw, maar zijn niet exclusief in deze branches actief. Ook voor andere bedrijven en in andere sectoren weten wij door onze jarenlange ervaring en vakkennis onze weg te vinden. Neem contact met ons op voor de juiste kunststof voor uw gewenste toepassing.

Bouw

De DS groep BV is een leverancier van technische en bouwkunststoffen. Wij leveren al onze kunststoffen op maat voor iedere toepassing in de bouw. Tevens adviseren wij u graag in het beste materiaal en de juiste bewerking voor uw toepassing.

Ga naar bouw

Sign & display

We zijn dé leverancier voor reclame kunststoffen en toepassing in verschillende reclamematerialen. U kunt bij ons terecht voor (advies over) kunststoffen welke worden toegepast in de sign branche zoals kunststof reclameborden en gekleurd plexiglas. Sign & Display producten worden vaak blootgesteld aan diverse weerstypen. We adviseren u graag over het juiste materiaal voor uw toepassing. 

Ga naar sign & display

Interieurbouw

De DS Groep BV is als kunststof leverancier actief in de interieurbouw. In de interieurbouw speelt maatwerk en perfectie in afwerking een grote rol. Wij leveren kunststoffen op maat gesneden en bewerkt zoals u dat wilt. U kunt bij ons terecht voor kunststof halffabricaten voor verdere productie, maar desgewenst ook voor eindproducten op maat.  

Ga naar producten

Industrie

Uit historie ontstaan en door het continue opleiden van onze medewerkers heeft de DS Groep BV de kennis in huis om u te adviseren in het toepassen van de juiste technische kunststoffen. Voor elke industriële toepassing adviseren wij u in de selectie van het juiste materiaal. Wij leveren kunststof op maat en direct uit voorraad. Tevens helpen wij u graag met het verzorgen van compleet bewerkte eindproducten.

Ga naar producten

Contact met DS Groep

Vragen? Neem contact op met een van onze vestigingen.

Ga naar vestigingen